၁)ဆားမ်ားသြားတဲ့ဟင္းကိုၿပဳၿပင္ပါ။
ဟင္းခ်ိဳရည္ဒါမွမဟုတ္ဟင္းထဲဆားခတ္တာမ်ားလြန္းသြားသလား။အဲဒီဟင္းအိုးထဲအာလူး၂စိတ္၃စိတ္ေလာက္
ထည့္ၿပီး၁၀မိနစ္ခန့္ထားလိုက္ပါ။အာလူးကပိုေနတဲ့ဆားေတြကိုစုပ္ယူႏိုင္တာေၾကာင့္အငန္အရသာေလ်ာ့သြားႏိုင္ပါတယ္။
၂)ေငြထည္ပစၥည္းေတြေတာက္ေၿပာင္ေအာင္ၿပဳလုပ္ပါ။
ေငြထည္ပစၥည္းေတြအေရာင္မွိန္ေနရင္ေအာက္ပါအတိိုင္းၿပဳလုပ္ပါ။အာလူးကိုေရထဲၿပဳတ္ထည့္ၿပီးအာလူးကိုဖယ္ရွား
ကာအာလူးၿပဳတ္ရည္ကိုအေအးခံပါ။အဲဒီအရည္ထဲကိုေငြထည္ပစၥည္းေတြထည့္ၿပီးတစ္နာရီေလာက္ထားရင္ေငြထည္
ေတြဟာအသစ္အတိုင္းေတာက္ေၿပာင္သြားႏိုင္ပါတယ္။အာလူးၿပဳတ္ရည္မွာပါ၀င္တဲ့ၿဒပ္ေပါင္းေတြဟာေငြထည္ပစၥည္း
နဲ့ဓာတ္ၿပဳသြားၿပီးေငြထည္ေပၚမွအဆီေတြ၊ဂ်ီးေတြအလြယ္တကူကင္းစင္သြားႏိုင္ပါတယ္။
No comments:
Post a Comment