ၾကက္ဥ၊ဘဲဥေတြမေတာ္တဆက်ကြဲတဲ့အခါခၽြဲက်ိက်ိ၊စိုဖတ္ဖတ္နဲ့ရွင္းရ၊သုတ္ရမလြယ္ကူတဲ့အတြက္ေတာ္ေတာ္စိတ္ညစ္ၾကပါတယ္။ဘာမွစိတ္မညစ္ပါနဲ့။ေပြေနသမွ်အရည္အႏွစ္ေတြေပၚကိုဆားခပ္မ်ားမ်ားၿဖဴးၿပီး၊၅မိနစ္ေလာက္ထားလိုက္ပါ။ဆားဟာအရည္၊အႏွစ္ေတြကိုေၿခာက္ေစတဲ့အတြက္ရွင္းရ၊သုတ္ရလြယ္ကူေစပါတယ္။
No comments:
Post a Comment