Tuesday, August 21, 2012
ငရုတ္သီးအၿမဲလတ္တဲ့နည္း
ပူၿပင္းတဲ့ရာသီမွာငရုတ္သီးေၿခာက္ေတြကိုနဂိုအတိုင္းလတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ၿဖစ္ေအာင္သိမ္းထားမယ္ဆိုရင္ေတာ့ဆီနည္းနည္းအကုန္ခံရပါမယ္။ငရုတ္သီးေတြကိုဆီထဲ၅မိနစ္ေလာက္စိမ္ထားၿပီးၿပန္ဆယ္ယူ။ေနေရာင္ေအာက္မွာ၅မိနစ္ေလာက္ထားၿပီးမွသိမ္းလိုက္ပါ။အၿမဲလတ္ဆတ္ေနပါလိမ့္မယ္။
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment