- လိေမၼာ္သီးနဲ့သံပရာသီးကိုအခြံႏႊာ၍နယ္ပါ။ရေသာအရည္ႏွင့္အဖတ္ကိုၾကက္ဥအႏွစ္၊ေရ၊သၾကား၊ဆား၊ေၿပာင္းဖူးမႈန့္တို့ၿဖင့္သမေအာင္ေရာေမႊပါ။
- အိုးတြင္အရည္မ်ားထည့္၍မီးဖိုေပၚတင္ၿပီးက်ိဳပါ။
- ၁၀မိနစ္ၾကာလွ်င္ဖိုမွခ်ၿပီးေအးလွ်င္ၾကက္ဥအကာကိုသၾကားၿဖင့္ေရာေခါက္၍အေပၚမွေလာင္းၿပီးခြက္တြင္ထည့္၍အေပၚမီးေအာက္မီးၿဖင့္ဖုတ္ပါ။
No comments:
Post a Comment