Thursday, August 9, 2012

ဟင္းသီးဟင္းရြက္ေတြတာရွည္ခံနည္း

ဟင္းသီးဟင္းရြက္ေတြကိုေရခဲေသတၱာထဲထည့္သိမ္းထားတဲ့အခါေရၿမွဳပ္ေဖာ့တံုးတစ္တံုးကိုပါတြဲၿပီးသိမ္းဆည္းပါ။ႏွစ္ရက္-သံုးရက္ေလာက္ၾကာရင္အဲဒိေဖာ့တံုးကိုထုတ္၊ေရညွစ္ပစ္ၿပီးဟင္းသီးဟင္းရြက္ပံုးထဲၿပန္ထည့္ပါ။ဒီနည္းနဲ့အသီးအရြက္ေတြကိုေရမေလာင္းေစဘဲရက္ေပါင္းမ်ားစြာသိမ္းထားႏိုင္ပါလိမ့္မယ္

No comments:

Post a Comment